Správné věci ve správný čas

Tipy na březen

Dnešní titulek říká vše a dál by nebylo nutné ho rozepisovat. Ale opakování je matka moudrosti. Vzhledem k tomu, že masivně přibývá Vás čtenářů i našich zákazníků v ŠENA shopu považuji za stále nutné sladit úplné základy, abychom se v kvalitě trávníku posunuli a neopakovali školácké chyby z neznalosti.

Kdo je úplný začátečník, měl by si přečíst tento článek Průvodce trávníkařením, aby věděl, co vlastně trávníkaření obnáší.

Dělat správné věci v nesprávný čas může kvalitu trávníku zhoršit a skutečně jí zhorší. Třeba to neuvidíte hned, někdy to může trvat i pár měsíců, někdy půl roku, ale když budete pátrat, zjistíte, že jste udělali správnou věc v nesprávný čas. Někdy stačí jen trocha trpělivosti. Ani jahody nesbíráte, dokud nejsou zralé.

V dnešním videu na březen najdete dvě hlavní věci, které v březnu rozhodně nedělat, jsou na konci videa.

Dělat nesprávné věci ve správný čas, tak o tom je vlastně celý tento blog, kde se snažím vše uvést na pravou míru. Co může být nesprávnou věcí? Třeba pravidelné podsekávání trávníku, používání fungicidů, přehnojování trávníku, přezavlažování trávníku… Ale nebudeme plýtvat časem nad špatnými věcmi, podstatné je, jak to dělat správně ve správný čas.

Jaké potřebujete nástroje, abyste postupovali správně?

Pokud poctivě využijete jen jednu z výše uvedených možností, tak jsem si jistý, že budete dělat správné věci ve správný čas a na trávníků to bude během pár týdnů vidět a nikdy nepřestane, dokud nepřestanete Vy.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..