Video trávníkář 1.11.2020

Video trávníkář 16. díl

Poslední díl Video trávníkáře je tuto neděli, moji milí. Po šestnácté se mě můžete zeptat na cokoliv kolem trávníků a já Vám odpovím, pokud budu samozřejmě znát odpověď.

Podkládejte své dotazy již nyní, nejpozději však do zítra 1.11. ráno do 8:00 přes http://www.slido.com. Premiéra bude v neděli 1.11. ve 20:00 na video kanálu Miluju Svůj Trávník (zde).

Ano, 16 dílů v nichž je zodpovězeno zhruba 500 otázek. Otázky jsou vždy v části spojené a aktuální situací k danému datu a část otázek bývá obecná. Obecné otázky se mnohdy týkaly toho, v jaké etapě péče o trávník zrovna jste. Pokud zrovna vysíváte v červnu trávník, týkaly se otázky založení trávníku, pokud jste v červnu ve fázi, kdy už máte tak hustý trávník, že Vám vadí vlnky od ruční vřetenovky, tak jste se ptali na motorovou vřetenovou sekačku s deseti nožovým vřetenem.

Myslím, že to je krásný průřez celou sezonou. Je to zhruba 9 hodin videa. Tedy jeden pracovní den. Jeden den, který Vám dokáže změnit pohled a hlavně přístup k trávníku. Péče o trávník je totiž vášeň. Vášeň, kterou jsou posedlí miliony lidí po celém světě.

Je to koníček, který zušlechťuje okolí našich domovů a to je tím pádem pozitivní.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..