Co na tomto webu najdete

Přátelé, milovníci upravených trávníků,
právě jste navštívili web, který má za cíl soustředit na jednom místě všechny informace, které se týkají pěstování trávníků. Je celkem běžné, že se na internetu i v praxi objevují různá často i protichůdné tvrzení a postupy. Laik pak často vynakládá zbytečně prostředky na něco, co nikam nevede. Síla marketingu velkých výrobců a řetězců je tak velká, že jím média kvůli penězům za inzerci jdou velmi na ruku. Za svou karieru jsem byl zaměstnán na straně velkého řetězce i na straně druhé, v časopise jako prodejce inzerce, takže skutečně vím, o čem mluvím.

Je možné, že v některých oblastech i já se dostanu do situace, že nabízené řešení či informace může jít na ruku aktivitám, které mi přinášejí zisk. Tomu se však nelze vyhnout, za prvé, kdyby mě trávníky neživily, tak bych neměl tolik zkušeností a praktických poznatků, takže bych se o ně tady nemohl zodpovědně dělit. Za druhé, co dělám snažím se dělat nejlépe, jak lze, a to se snažím zprostředkovat i tady na tom webu. Nemohu doporučit něco, čemu sám nevěřím, nebo nemám vyzkoušené, jen kvůli tomu, abych se nedostal do kolize s tím, co mě živí.

Za třetí, každý z nás je zodpovědný sám za sebe, případně má opatrovníka, takže si dokáže učinit rozhodnutí, co zkusí či ne, sám. Píšu to hned na začátku, aby bylo jasno.

Část obsahu z mého prvního blogu www.senatomas.com se přesune sem, aby se původní blog věnoval pouze zákulisí kolem vřetenových sakaček a naopak tento blog zahrnoval maximum praktických infomací v přehledném uspořádání. Za komentáře, podněty a příspěvky budu rád. Pokud se chcete připojit k milovníkům trávníku i na facebooku, tak to udělejte, rádi vás uvidíme.

A ještě jedna důležitá informace, v patičce tohoto webu je možnost zaregistrovat svůj email k odběru nových příspěvků. Pak by vám nemělo nic utéci.

Trávníkům zdar

Tomáš Šena

1 komentář: „Co na tomto webu najdete

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..