Site icon Miluju svůj trávník

Video trávníkář 1.11.2020

YouTube Poster
Video trávníkář 16. díl

Poslední díl Video trávníkáře je tuto neděli, moji milí. Po šestnácté se mě můžete zeptat na cokoliv kolem trávníků a já Vám odpovím, pokud budu samozřejmě znát odpověď.

Podkládejte své dotazy již nyní, nejpozději však do zítra 1.11. ráno do 8:00 přes http://www.slido.com. Premiéra bude v neděli 1.11. ve 20:00 na video kanálu Miluju Svůj Trávník (zde).

Ano, 16 dílů v nichž je zodpovězeno zhruba 500 otázek. Otázky jsou vždy v části spojené a aktuální situací k danému datu a část otázek bývá obecná. Obecné otázky se mnohdy týkaly toho, v jaké etapě péče o trávník zrovna jste. Pokud zrovna vysíváte v červnu trávník, týkaly se otázky založení trávníku, pokud jste v červnu ve fázi, kdy už máte tak hustý trávník, že Vám vadí vlnky od ruční vřetenovky, tak jste se ptali na motorovou vřetenovou sekačku s deseti nožovým vřetenem.

Myslím, že to je krásný průřez celou sezonou. Je to zhruba 9 hodin videa. Tedy jeden pracovní den. Jeden den, který Vám dokáže změnit pohled a hlavně přístup k trávníku. Péče o trávník je totiž vášeň. Vášeň, kterou jsou posedlí miliony lidí po celém světě.

Je to koníček, který zušlechťuje okolí našich domovů a to je tím pádem pozitivní.

Exit mobile version