Stresovaný trávník

Tráva stres vs. pohoda
Tráva stres vs. pohoda
Tuto fotku lze použít pouze se svolením autora.

Zaujmout lidi, které trávník ani nezajímá, čímkoliv z oboru trávníků není snadné. Kupodivu se mi to povedlo, ani jsem to nečekal.

Za vším byly dvě věci, tato fotka stresované trávy a trávy v pohodě a druhá věc, byla informace, že tráva či trávník mohou být stresované. Z této fotky  se stala nejkradenější fotka českého a slovenského trávníkářství. A informace, že trávník je stresovaný mě provází na každém kroku. Ani si mnohdy lidi nepamatují moje jméno, ale vědí, že ode mě mají tu informaci, že trávník je stresovaný. Většinou je to tak zaujalo, že si to nenechali pro sebe a mluvili o tom se sousedy, kolegy.

Takže starejte se o trávník tak, aby nebyl stresovaný, vnímejte jeho biologické potřeby, berte ohledy na jeho stanoviště, které jste mu vybrali, protože za to on nemůže a především ho milujte, on vám to brzy vrátí.

Pro ty, co by pochybovali o mém autorství.
Pro ty, co by pochybovali o mém autorství.

Nápad s peanama, do kterých se uchytí stébla není můj, to přiznávám, ale zbytek jsem již provedl vlastními silami. Dokonce, byl snímek pořízen na úplně obyčejný kompakt Olympus. Ale výsledek se povedl a podařilo se udělat zkratku, která vysvětlí víc než tisíc slov.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..